“PENTRU DOLJ” acest proiect are ca obiectiv promovarea Doljului şi atragerea investitorilor.

Altă întrebare: Unde este “PROFITUL” S.C. PARC TURISM S.A.?
7 februarie 2017
CRAIOVA FORUM-CJ Dolj a respins o propunere de publicare a contractelor pe site-ul instituției
21 februarie 2017

“PENTRU DOLJ” acest proiect are ca obiectiv promovarea Doljului şi atragerea investitorilor.

Consiliul Judeţean trebuie să aibă o politică intensivă şi multianuală de promovare a Doljului în mediul de afaceri european. Oportunităţile de afaceri din cele două parcuri industriale din Dolj S.C. PARC INDUSTRIAL S.A. şi S.C. HIGH-TECH INDUSTRY PARK CRAIOVA S.A., calitatea forţei de muncă, calitatea infrastructurii (în special aeroportul internaţional din Craiova) şi facilităţile oferite trebuie prezentate investitorilor străini de către Consiliul Judeţean. În acest sens propun, prin acest proiect, Consiliului Judeţean Dolj să participe la cel mai mare târg de investiţii imobiliare din Europa, precum şi cel mai important eveniment de promovare a regiunilor în faţa reprezentanţilor de top ai mediului de afaceri european, Târgul EXPO REAL, care va avea loc la Munchen, Germania. Consider că participarea şi implicarea activă a Consiliului Judeţean la Târgul EXPO REAL din Munchen este un bun prilej de promovare a Doljului în rândul investitorilor europeni.

La acest târg, peste 1.700 de expozanţi îşi prezintă produsele şi serviciile investitorilor pe o suprafaţă de expunere de 64.000 metri pătraţi, peste 37.000 participanţi din cca. 74 de ţări, jurnalişti şi reprezentanţi ai mass-mediei, numărul estimativ de vizitatori este 150.000.

EXPO REAL este o oportunitate de a te face auzit, de a prezenta ceea ce ai de oferit la un număr impresionant de vizitatori, interesaţi doar de a-şi extinde afacerile în afara graniţelor.